Skip to content

Bulktransport

Walking floor transport

Walking floor transport is ideaal voor het vervoeren van agrarische producten en andere los gestorte bulkgoederen. Farm Trans is gespecialiseerd in agrarisch transport en beschikt over een moderne vloot met verschillende soorten trailers. Een van die soorten is de walking floor trailer, ook wel schuifvloertrailer of moving floor trailer genoemd.

Zo werkt de walking floor trailer

Walking floor-opleggers hebben een reeks smalle, hydraulisch aangedreven vloerlatten, die samen of in een aangepaste opstelling naar voren en naar achteren kunnen bewegen. Zo kunnen kwetsbare goederen in de trailer, zoals aardappelen, veilig en horizontaal worden gelost.

Walking floor transport voor agrarisch en bulk

Als ervaren walking floor transporteur weet Farm Trans hoe jouw lading veilig én efficiënt van A naar B komt. Onze walking floor-opleggers zijn geschikt voor het transport van veel verschillende producten zoals maïs, uien, wortelen en witloof. Zelfs voor GMP-gecertificeerde ladingen en producten in big bags.

AGF-transport en GMP-transport

Farm Trans is sterk in AGF-transport (aardappelen, groenten en fruit) en GMP-transport. In aanvulling op onze vloot van bandlossers, die we vooral inzetten voor het losgestort transport van aardappelen, uien, granen en doperwten, bieden we met onze walking floor trailers meer transportdiensten aan, zoals veevoedertransport, groentetransport en potgrond.

Farm Trans line art bulk truck

Duurzaam walking floor transportbedrijf

Vanuit onze focus op duurzaam transport gebruiken we onze walking floor trailers efficiënt, dus ook voor het vervoeren van conventionele palletgoederen om zo de beladingsgraad te optimaliseren.
Ook zijn al onze bulktrailers geïsoleerd, zodat ze ook bij kouder weer een hoog prestatieniveau behouden.

Gegarandeerd gecertificeerd

Farm Trans is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten tegen concurrerende prijzen. Onze vakkundige chauffeurs hebben veel ervaring met agrarisch transport en zorgen ervoor dat jouw lading op tijd en in goede staat aankomt op de bestemming. Wij werken met de nieuwste technologieën en voldoen aan alle certificeringen en veiligheids- en milieunormen.

Interesse in walking floor transport of onze andere transportvormen? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Lennon Davis | Sales Manager Bulk Transport

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Of neem contact op via
info@farmtrans.com +31 (0) 168 745 299

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.