Skip to content

Vistransport door heel Europa

Vistransport

We zijn fier op onze reputatie als een deskundig en betrouwbaar transportbedrijf. Met ons ervaren team en onze geavanceerde vervoersoplossingen zetten we de standaard hoog en verzekeren we continue topkwaliteit visvervoer. Onze inzet voor digitale innovatie, duurzaamheid en efficiëntie maakt het ons mogelijk jouw visproducten veilig, vers en stipt te leveren.

Kwaliteitseisen visvervoer

Farm Trans garandeert de kwaliteit, versheid en veiligheid van visvervoer. Dankzij onze jarenlange ervaring en grondige kennis, streven we naar de hoogste normen in voedselveiligheid en -kwaliteit. We hanteren strenge kwaliteitscontroles binnen onze logistieke keten, inclusief strikte temperatuurcontroles.

Onze gekoelde vrachtwagens zijn special ontworpen om visproducten op de juiste temperatuur te bewaren. Ons temperatuurcontrolesysteem monitort constant de omstandigheden in de trailer. Hierdoor zijn we zeker dat we jouw visproducten onder optimale omstandigheden vervoeren. Ons doel? Jouw visproducten in topconditie laten aankomen.

Waarom kiezen voor Farm Trans voor uw visvervoer?

Farm Trans zorgt voor een optimale behandeling van het delicate product dat vis is. We zetten ons niet alleen in om jouw vis veilig en vers te vervoeren, maar ook om bij te dragen aan een duurzamere en veiligere voedselvoorziening. We begrijpen dat het transporteren van vis speciale aandacht vereist, en daarom zetten we sterk in op:

 • Geoptimaliseerde luchtcirculatie: Onze voertuigen zijn uitgerust met geavanceerde ventilatiesystemen om condensatie en schimmelvorming te voorkomen. Dit is essentieel voor het behoud van viskwaliteit.
 • Voorzichtige laad- en losprocedures: We hanteren specifieke protocollen voor het zorgvuldig laden en lossen. Zo beschermen we de integriteit van de vis.
 • Strikte hygiënevoorschriften: Elk onderdeel van onze transportketen, van verpakkingsmaterialen tot transportmiddelen, wordt grondig gereinigd en gedesinfecteerd om kruisbesmetting te voorkomen.
 • Naleving van voedselveiligheidsnormen: We volgen strikt alle internationale voedselveiligheidsvoorschriften, zoals HACCP en FSSC 22000, om de veiligheid en kwaliteit van de vis tijdens transport te waarborgen.
 • Geavanceerde verpakkingsoplossingen: We maken gebruik van de nieuwste verpakkingstechnologieën om de houdbaarheid van vis te verlengen.
 • Deskundige personeelstraining: Ons personeel wordt regelmatig getraind in de nieuwste technieken voor het veilig en effectief vervoeren van vis.
 • Inzet voor duurzaamheid: We streven naar milieuvriendelijke oplossingen door het gebruik van herbruikbare materialen en minimaliseren afval waar mogelijk.
Farm Trans conditioned truck

Mogelijkheden voor visvervoer

Bij verschillende vrachten, afleveradressen of volumes vinden we steeds de meest efficiënte en duurzame routes. Je blijft constant op de hoogte via onze live rapportages. We optimaliseren vistransport door de juiste vrachten slim te combineren. Dit doen we met groupage en crossdocking op onze eigen locaties in de Benelux. Zo rijden we geen kilometer te veel, houden we de kosten laag en maken we het vervoer van vis zo duurzaam mogelijk.

Trailers

Onze geconditioneerde trailers zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om jouw kwetsbare producten veilig en snel te vervoeren. Hierin biedt Farm Trans verschillende opties:

 • Mono Temp Trailer
  Vervoert verse of diepgevroren voedingsmiddelen veilig onder één constante temperatuur, van -30 tot +30 graden Celsius.
  Dual Temp Trailer
  Biedt de mogelijkheid verschillende voedingsmiddelen veilig te vervoeren onder twee constante temperaturen in één trailer, van -30 tot +30 graden Celsius.
 • Koel-vriestrailer
  Perfect voor het distribueren van zowel koelverse als diepvriesproducten, met twee verschillende temperatuurzones.

Visvervoer op maat

Met onze kennis en vernieuwende methodes verzorgen wij vistransport door heel Europa, inclusief het VK. Onze vestigingen in diverse landen werken nauw samen om jou een gepersonaliseerde dienst te bieden. Vertrouw op Farm Trans voor een efficiënte en betrouwbare service, en een persoonlijke aanpak van jouw visvervoer.

Farm Trans line art icon with packages in warehouse
Vragen of geïnteresseerd in vis transport? Neem contact met ons op!

Rob Goldenbeld | Sales Manager

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Of neem contact op via
info@farmtrans.com +31 (0) 168 745 299

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.