Skip to content

Van en naar het Verenigd Koninkrijk

Van, naar én in het Verenigd Koninkrijk

Zonder zorgen im-, ex- en transporteren in het VK

Transporteer je vracht zonder zorgen van, naar en in het Verenigd Koninkrijk (VK) met Farm Trans. Wij regelen alles volgens de regels met onze ICT-infrastructuur, onze eigen vestiging in Engeland en onze rijke vloot aan trailers: bandlossers, walking floors en geconditioneerde trailers.

 

Farm Trans line art icon truck

Zorgeloos overzee van en naar het VK

Alles geregeld van A naar B

Wil je regelmatig grote volumes (FTL) vanuit Europa naar het VK of andersom laten vervoeren? Farm Trans regelt het allemaal: van het papierwerk tot het transport. Je vracht gaat met de ferry naar ons kantoor in het VK, waar we het met onze eigen vloot en chauffeurs naar je eindbestemming in het VK brengen. Groupage (LTL), cross-docking en A-B-leveringen zijn ook mogelijk. We werken met gespecialiseerde partners voor de douane, zodat je vracht zonder vertraging aankomt. Zo ga jij zorgeloos overzee.

Eigen vloot en vestiging 

Vanuit verschillende Europese landen vervoeren we jouw vracht naar het VK of andersom. Met ons eigen wagenpark van trucks en trailers kunnen we jouw ladingen snel en soepel met de ferry overbrengen en via onze eigen vestiging goed uitleveren in het hele Verenigd Koninkrijk of in jouw bestemming op het vasteland. Wij zijn er van begin tot eind bij.

Gestroomlijnd systeem

Met ons eigen Logistics Managements System (LMS) stroomlijnen we het transport van vertrek tot aankomst. We managen alle gegevens op de minuut – van orderbeheer en transport tot de ontvangst van goederen. Zo hebben we jouw vracht in kaart en zorgen we voor efficiënt en veilig transport van en naar het VK.

Onbegeleid én begeleid vervoer

Farm Trans regelt onbegeleid én begeleid vervoer. Vanuit de havens van Zeebrugge en Rotterdam vervoeren we onbegeleid 40 tot 50 trailers per dag van en naar het VK. Via de tunnel in Calais gaan dagelijks begeleide ritten van en naar het VK. Zowel geconditioneerde (gekoelde) trailers als bulktrailers.

Binnenlands transport

Snel op bestemming
in het VK

Doordat Farm Trans haar eigen operatie in het VK heeft, kun je ook binnenlands vervoer daar aan ons overlaten. Zowel voor bulkgoederen als vers- en vriesproducten. Met onze eigen bulk- en temperature controlled trailers vervoeren we levensmiddelen snel en veilig naar elke plaats in het Verenigd Koninkrijk.

Farm Trans portret Tom

Meer weten over onze transportdiensten van en naar het Verenigd Koninkrijk? We helpen je graag vooruit.

Tom Steenmeijer | Sales Director

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Of neem contact op via
info@farmtrans.com +31 (0) 168 745 299

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.