Skip to content

Hey there!
This is what’s new

Spotlight
De aardappelreis van het tipping platform
Het tipping platform is een jaarlijks terugkerend project binnen Farm Trans. Gedurende 17 dagen worden tonnen aardappelen vervoerd en verwerkt, een operatie die 24 uur per dag doorgaat. Lees meer over de samenwerking tussen Farm Trans Bulk Logistics en Farm Trans Fresh & Frozen.
Newsflash
Veilig Transport op Maat
Weg- en voedselveiligheid is een van de belangrijkste speerpunten voor Farm Trans. Dag in dag uit is ons team bezig met het verbeteren van deze veiligheid.
Farm Trans stroomlijnt optimale supply chain voor VK-export
Farm Trans verzorgt al jaren bulk- en geconditioneerd transport naar het Verenigd Koninkrijk. Hoewel de Brexit voor veel bedrijven uitdagingen opleverde, is Farm Trans erin geslaagd om deze uitdagingen het hoofd te bieden en sindsdien groei te realiseren in het aantal transporten naar het VK.
Cheques van TVM Verzekeringen door weinig schades
Afgelopen maand werd bekend dat TVM eenmalig een bedrag van 10 miljoen euro premie teruggeeft aan haar klanten die actief zijn in logistiek en transport, over weg en water.
Farm Trans – uw logistieke specialist in de UK
U bent op zoek naar een betrouwbare logistieke partner die verschillende transportmogelijkheden in en naar het Verenigd Koninkrijk aanbiedt.
Vlog: Customer Service afdeling
Onze Customer Service afdeling is een belangrijke spil in onze organisatie als het gaat over klantvragen en klantcontact. Michiel van Gerwen en Rochelle Domenie vertellen in deze vlog over het werk op de afdeling, de kracht van Customer Service en de vooruitstrevende technologieën.
Walking Floor transport na Brexit
Op zondagochtend 3 januari 2021 heeft Farm Trans met haar Walking Floors succesvol de eerste post-Brexit lossingen gedaan in het Verenigd Koninkrijk.
Newsletter

Houd me op de hoogte!

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
FT groepsfoto_web

Ontmoet ons team

Jouw logistiek, onze drive

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Of neem contact op via
info@farmtrans.com +31 (0) 168 745 299

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.