Skip to content

Farm Trans – uw logistieke specialist in de UK


04 | 03 | 2021
Eigen vestiging en vloot in UK

Als UK specialist kunnen wij u bijstaan op het gebied van bulktransport, walking floor transport, silo transport en koel- en vriestransport binnen en buiten de UK. Met een eigen vestiging en vloot in de UK verzorgen wij al het inkomend transport met onze eigen trucks en trailers. Hierdoor kunnen onze trailers onbegeleid overgaan via de ferry zodat het transport wordt versneld en versoepeld. Zo bent u verzekerd van een uitstekende dienstverlening.

Hoe gaat een transportaanvraag in zijn werk?

‘Zodra een klant contact met ons opneemt over een transportvraag bekijken wij of wij de juiste logistieke partner voor deze klant zijn. Vervolgens gaan we met de klant in gesprek over de aan te leveren documenten voor de douane en wat hierin de vervolgstappen zijn. Wij werken samen met een gespecialiseerde partner die onze douanezaken regelt. Zo is een klant op de hoogte van het proces en komt deze niet voor verrassingen bij de douane te staan’, vertelt Laura Moerkerken, Sales Manager bij Farm Trans.

Connected Services

Bent u op zoek naar een efficiënte oplossing op maat voor al uw logistieke stromen in Europa? Onze afdeling Connected Services biedt een Europees logistiek kennisplatform en levert substantiële ketenoptimalisatie waarmee wij uw logistieke operatie in heel Europa uit handen kunnen nemen. Denk hierbij aan data-analyses, partneroptimalisatie, procesdigitalisatie en keyaccountmanagement. Met een focus op intelligence en een uitgebreid transportnetwerk in Europa bieden wij uiterst betrouwbare, duurzame en kostenbesparende oplossingen voor uw inbound en outbound logistieke stromen. Zo garanderen wij u de meest kwalitatieve en efficiënte vervoersoplossingen.

‘Wilt u meer weten over de transportmogelijkheden in en naar de UK en wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Ik sta u graag te woord via +31 (0) 168 74 54 04 en sales@farmtrans.com’, aldus Laura Moerkerken.