Skip to content

Koel- en vriestransport

Koel- en vriestransport

Kwaliteit en aandacht voor jouw producten staan centraal bij Farm Trans voor koel- en vriestransport. Met onze specialisatie in voedseltransport ben je verzekerd van veilig vervoer van jouw producten door heel Europa, inclusief het VK.

Koel- en vriestransport uitbesteden aan Farm Trans

Farm Trans is jouw betrouwbare partner voor koel- en vriestransport. Dankzij onze uitgebreide certificeringen bieden wij meer dan enkel veiligheid: wij garanderen hoogwaardig voedseltransport. Onze transportexperts werken nauwgezet om ervoor te zorgen dat al jouw producten onder optimale condities worden vervoerd, terwijl we ons richten op duurzaamheid. Wij begrijpen dat voedseltransport niet alleen draait om levering, maar ook om verantwoordelijkheid. Farm Trans neemt deze verantwoordelijkheid serieus en is jouw partner in duurzaam, hoogwaardig voedseltransport.

Koeltransport

Bij koeltransport staan voedselveiligheid en versheid centraal. Als specialist in voedseltransport neemt Farm Trans de vereiste stappen om jouw producten onder optimale omstandigheden te vervoeren. Dit bereiken we met onze goed opgeleide chauffeurs, moderne koelsystemen en geavanceerde trucks en trailers. Farm Trans biedt op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste normen in koeltransport. Jouw voedselproducten zijn bij ons in veilige handen.

Maatwerk koeltransport
Onze Mono Temp, Duo Temp en Koel-Vries trailers waarborgen de juiste temperatuur voor jouw producten. Bovendien zijn al onze trailers uitgerust met de nieuwste technologieën. Zo behouden we de versheid van jouw chocolade, bloemen, brood, voedingsmiddelen en meer gedurende het gehele transportproces. Daarnaast stemmen we het transportproces en leverschema’s af op jouw behoeften, ook wanneer je een ander product hebt dat om gekoeld transport vraagt.

Farm Trans conditioned truck

Vriestransport

Farm Trans excelleert in het organiseren van vriestransport, met de nadruk op het handhaven van consistente temperaturen. Wij zijn officieel gecertificeerd voor de voedselveiligheid van verpakte levensmiddelen. Wij geloven in het leveren van hoogwaardige vriestransport, waarbij we niet alleen aan jouw verwachtingen voldoen, maar ze overtreffen.

Vriestransport op het hele continent
Ons flexibel internationaal transportnetwerk wordt ondersteund door onze zeven strategisch gelegen kantoren verspreid over Europa inclusief het VK. Daarnaast bieden wij een naadloze oplossing voor jouw bevroren ladingen: onze crossdock optimaliseert het transportproces, waardoor vrachten efficiënt en duurzaam van A naar B worden gebracht.

Farm Trans line art icon with packages in warehouse
Meer weten over koel- en vriestransport met Farm Trans? Of ben je opzoek naar een betrokken partner? Stel je vraag aan ons! Wij helpen je graag vooruit of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Tom Steenmeijer | Sales Director

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Of neem contact op via
info@farmtrans.com +31 (0) 168 745 299

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.