Skip to content

Groente- en fruittransport uitbesteden

Groente- en fruittransport

Farm Trans specialiseert zich in het transport van groenten en fruit onder optimale omstandigheden. Onze geconditioneerde logistieke diensten garanderen dat jouw producten vers en van hoge kwaliteit blijven tijdens het transport, de opslag en bij het crossdocken. Bovendien zorgen we voor een veilig en snel AGF-transport naar elke gewenste locatie in Europa, inclusief het VK.

Factoren die Farm Trans in acht neemt bij het transport van groenten en fruit

Farm Trans begrijpt het belang van zorgvuldige planning en detailgerichtheid voor het behouden van de kwaliteit en versheid van groenten en fruit. Hieronder beschrijven we enkele kernfactoren die wij integreren in ons AGF-transportproces:

  1. Geavanceerde ventilatiesystemen – Onze trailers zijn uitgerust met geavanceerde ventilatiesystemen om vocht en gassen te minimaliseren. Dit behoudt de versheid van groenten en fruit en vermindert de kans op schimmelvorming aanzienlijk.
  2. Strikte documentatieprocessen – Wij zorgen voor nauwkeurige documentatie van elke zending, inclusief details zoals de herkomst, bestemming, houdbaarheidsdatum en specifieke instructies voor de behandeling en opslag. Dit waarborgt transparantie en traceerbaarheid gedurende het gehele transportproces.
  3. Naleving van voedselveiligheidsregelgeving – Veiligheid staat voorop bij Farm Trans. Wij kiezen voor transporteurs die strikte voedselveiligheidsregels naleven, inclusief HACCP, GMP+ FSA B4 Transport en FSSC 22000, om de veiligheid en kwaliteit van jouw producten te garanderen.
  4. Precieze temperatuurbeheersing – Wij begrijpen dat groenten en fruit gevoelig zijn voor temperatuurschommelingen. Onze trailers zijn uitgerust met state-of-the-art temperatuurregelingssystemen die aangepast worden aan de specifieke behoeften van de lading om bederf te voorkomen.
  5. Preventie van kruisbesmetting – Farm Trans zorgt voor een strikt gescheiden transport van verschillende producten om kruisbesmetting tijdens het transport en de opslag te voorkomen.
  6. Inzet voor duurzaamheid – Wij streven ernaar onze ecologische voetafdruk te verminderen. Waar mogelijk letten we op welk verpakkingsmateriaal wij gebruiken en dragen we bij aan de vermindering van afval.
  7. Gebruik van geschikte verpakkingsmaterialen – Om schade en kneuzingen tijdens het transport te minimaliseren, gebruiken wij geschikte verpakkingsmaterialen, zoals schuim of kartonnen trays, speciaal ontworpen voor de bescherming van zachte vruchten en groenten.
  8. Optimalisatie van routeplanning – Ons team plant zorgvuldig elke transportroute om vertragingen te minimaliseren en de levering van bederfelijke producten efficiënt te beheren.

Door deze factoren zorgvuldig te beheren, zorgt Farm Trans ervoor dat jouw groenten en fruit in perfecte staat op hun bestemming aankomen. Kies voor Farm Trans voor een betrouwbaar, efficiënt en kwalitatief hoogstaand transport van jouw AGF-producten.

Farm Trans conditioned truck

Kwaliteitseisen AGF-transport

Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan het transport van AGF-producten. Door de juiste omstandigheden te handhaven, behouden we de versheid en kwaliteit van groenten en fruit. Om dit te waarborgen, hebben we strikte kwaliteitscontroles binnen onze supply chain geïmplementeerd. Een van de belangrijkste aspecten is het hanteren van strikte temperatuurregelingen. Farm Trans beschikt over geavanceerde gekoelde trailers met een temperatuurregistratiesysteem dat voortdurend de condities in de trailers monitort, zodat we zeker zijn van het vervoer van groenten en fruit op de optimale temperatuur.

Mogelijkheden voor het transport van groenten en fruit

We bieden diverse mogelijkheden voor het transport van groenten en fruit: of je nu kleine of grote hoeveelheden wilt verzenden, Farm Trans heeft de capaciteit en expertise om aan jouw transportbehoeften te voldoen. Hoe we dat doen? Onze goed onderhouden vloot van geconditioneerde vrachtwagens en ons sterk distributienetwerk stellen ons in staat om jouw zendingen efficiënt en betrouwbaar te vervoeren. We bieden flexibele opties zoals groepage, deelladingen en complete vrachten, zodat we kunnen inspelen op jouw specifieke wensen.

 

Transport van groenten en fruit op maat

Onze vestigingen in verschillende landen werken rechtstreeks samen, met duidelijke communicatie en eigen trucks in Europese landen (inclusief het VK) om aan jouw wensen te voldoen. Je kunt jouw vracht altijd en overal live volgen via onze IT-systemen en real-time trackers. Onze logistieke professionals staan klaar om je te helpen bij het plannen en organiseren van jouw groente- en fruittransport. Ze kunnen advies geven en bieden oplossingen op maat om een soepele en efficiënte levering te garanderen.

Vragen of geïnteresseerd in groente- en fruittransport? Neem contact met ons op!

Rob Goldenbeld | Sales Manager

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Of neem contact op via
info@farmtrans.com +31 (0) 168 745 299

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.