Skip to content

Foodtransport

Foodtransport uitbesteden

Of het nu verse of diepvriesproducten betreft: wij zorgen dat jouw vrachten veilig en stipt op de gewenste locatie aankomen. Dit realiseren we dankzij onze jarenlange ervaring in foodtransport. Als toegewijde partner staan we bekend om onze betrouwbaarheid en aanpakkersmentaliteit. Bovendien zetten we sterk in op een duurzamere toekomst voor de logistiek.

Optimaal foodtransport

Ons logistiek proces is efficiënt ingericht. Farm Trans zorgt voor een vlekkeloos proces van planning tot uitvoering. We blijven onze middelen voortdurend optimaliseren. Daarnaast blijven we op de hoogte van alle processen dankzij onze geavanceerde software en real-time monitoring. Farm Trans vervoert niet alleen jouw producten, maar voorziet in volledige end-to-end-oplossingen.

Farm Trans conditioned truck

Transport van voedsel

Farm Trans beseft dat de versheid van jouw producten cruciaal is. Onze moderne voertuigen zijn uitgerust om jouw producten onder ideale omstandigheden te transporteren. De koelsystemen staan centraal en garanderen dat jouw producten voortdurend onder de juiste temperaturen worden bewaard en vervoerd.

We nemen onze verantwoordelijkheid om de logistieke sector te vergroenen serieus. Daarnaast hebben wij inzicht in de unieke vereisten van foodtransport. Hierdoor bieden wij efficiënte en de meest duurzame, logistieke oplossingen met speciale aandacht voor jouw lading.

Veilig voedseltransport

Voedselveiligheid staat bij ons voorop. Voedsel vervoeren betekent meer dan gewoon levensmiddelen verzetten. Farm Trans voert strenge normen en protocollen in rond (voedsel)veiligheid. Het maakt niet uit om welke producten het gaat: wij zorgen dat jouw lading onder optimale omstandigheden wordt vervoerd, met bijzondere aandacht voor voedselveiligheid. Onze QESH-afdeling is hier dagelijks mee bezig.

Farm Trans line art icon with packages in warehouse

Mogelijkheden foodtransport

Farm Trans biedt diverse mogelijkheden voor het vervoeren van jouw voedselproducten. Of het nu kleine of grote hoeveelheden betreft, wij verzorgen geconditioneerd transport door heel Europa, inclusief het VK. We werken nauw met je samen om de beste optie te kiezen voor jouw specifieke wensen en budget. Of het nu gaat om groupage, deelladingen of complete vrachten, wij zorgen dat jouw voedselproducten veilig en op tijd op hun bestemming arriveren.

Trailers

Onze geconditioneerde trailers zijn uitgerust met de nieuwste technologie om jouw kwetsbare producten (voedsel)veilig en snel te vervoeren. Bij Farm Trans kunnen we jouw voedingsmiddelen vervoeren in verschillende trailers:

  • Mono Temp trailer
    Vervoert verse of diepvries voedingsmiddelen veilig onder één constante temperatuur, van -30 tot 30 graden Celsius.
  • Dual Temp trailer
    Vervoert meerdere verschillende voedingsmiddelen veilig onder twee constante temperaturen in één trailer, van -30 tot 30 graden Celsius.
  • Koel-vriestrailer
    Ideaal voor het distribueren van zowel koelverse als diepvriesproducten, koelt en vriest in twee verschillende zones.
Vragen over foodtransport? Neem contact met ons op!

Rob Goldenbeld | Sales Manager

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Of neem contact op via
info@farmtrans.com +31 (0) 168 745 299

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.