Skip to content

Fleet

De eerste trailers met de laatste technologie

Farm Trans heeft een eigen vloot van meer dan 300 trucks en ruim 800 trailers om jouw transport en logistiek op voorsprong te brengen. We kiezen onze voertuigen uit op klasse. Met bewezen kwaliteit en de nieuwste technologie. Stil, zuinig en veilig.

We hebben een eigen vloot aan trucks en trailers in alle landen waar we een eigen vestiging hebben. Omdat we blijven investeren in nieuwe trucks en trailers voor zowel onze bulk- als onze geconditioneerde divisie, kunnen we snel schakelen en opschalen naar de behoeftes van onze klanten. Bekijk onze fleet.

Alles op de rit

Met de fleet van Farm Trans kun je vertrouwen op uitstekend transport én blijf je flexibel – wat er ook gebeurt. Je profiteert van alle voordelen van onze eigen vloot en onze eigen storingsdienst. Onze trucks en trailers zijn altijd up-to-date dankzij ons strikte beleid op schade en onderhoud en ons uitgebreide vernieuwingsschema. Pech onderweg? Onze vloot is verzekerd in de hele Europese Unie. 

Bulk Trailers

Geïsoleerde onderlossers zoals belttrailers, walking floors, kipper trailers en silotrailers staan klaar om jouw bulktransport veilig te vervoeren.

 • Onderlosser / Bandlosser / Belttrailer
  Praktische bulktrailers voor het transport van bijna ieder losgestort product, zoals aardappelen, doperwten, wortelen, uien en veevoer.
 • Walking Floor / Schuifvloertrailer
  Combineer twee transporten met elkaar, bijvoorbeeld op de heenrit een losgestort foodtransport en op de terugrit een transport van pallets.
 • Kipper trailer / Kieper
  De kipper trailer is breed inzetbaar en kan verschillende grondstoffen zoals bieten, dierenvoeding, grond, mest, zand en zout efficiënt lossen.
 • Silo trailer / Silo Semi-trailer
  Onze gespecialiseerde silo-trailers staan garant voor snel transport van stort- en bulkgoederen, zoals aardappelvlokken, meel of graan.
 • Schuifzeiltrailer
  Deze trailers zijn flexibel inzetbaar voor het vervoeren van losgestorte goederen in kisten of op pallets, maar ook voor non-food goederen en goederen met afwijkende maten ten opzichte van pallets.
Geconditioneerde trailers

Geconditioneerde trailers zijn ingericht met de laatste technologie om jouw kwetsbare producten (voedsel)veilig en snel te vervoeren.

 • Mono temp trailer
  Vervoer je verse of diepgevroren voedingsmiddelen veilig in onze trailer onder één constante temperatuur, van -30 tot 30 ℃.
 • Dual temp trailer
  Vervoer meerdere verschillende voedingsmiddelen veilig in één trailer onder twee constante temperatuurzones, van -30 tot 30 ℃.
 • Koel-vriestrailer
  Wil je zowel koelverse als diepvriesproducten distribueren? Onze koel-vriestrailer koelt en vriest in twee verschillende zones.
Vervoer op maat

Wat heeft jouw vracht nodig? Wij denken graag met je mee en vinden altijd een oplossing op maat in onze vloot, of in die van onze partners. Zoals onze Volvo FM 420 4×2-trekkers voor extra stille distributie in dichtbevolkte gebieden. Of onze koeltrailers die jouw producten constant op de juiste temperatuur houden, zodat alles vers en veilig aankomt.

Meer weten?

Edwin Vrolijk | Fleet Manager

fleet@farmtrans.com +31 (0) 168 74 52 90

Sustainability Report

Download ons Sustainability Report van 2021-2022

"*" indicates required fields

Door het indienen van dit formulier gaat u akkoord met het privacybeleid en cookiebeleid van Farm Trans.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Veilig Transport op Maat
Weg- en voedselveiligheid is een van de belangrijkste speerpunten voor Farm Trans. Dag in dag uit is ons team bezig met het verbeteren van deze veiligheid.

Sustainability Report

Download ons Sustainability Report van 2021-2022

"*" indicates required fields

Door het indienen van dit formulier gaat u akkoord met het privacybeleid en cookiebeleid van Farm Trans.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Farm Trans portret Ed

Edwin Vrolijk | Fleet Manager