Skip to content

Chocoladetransport door heel Europa

Chocoladetransport

Farm Trans heeft de expertise en ervaring om jouw chocoladetransport probleemloos en veilig te laten verlopen. Met onze geconditioneerde transportdiensten zorgen we ervoor dat de kwaliteit en de smaak van jouw chocoladeproducten optimaal blijven, vanaf de fabriek tot aan de schappen.

Kwaliteitseisen chocoladetransport

Farm Trans is toegewijd aan het waarborgen van de hoogste kwaliteitseisen tijdens het chocoladetransport. Onze chauffeurs zijn uitgebreid getraind in het beheren van verschillende temperatuurregimes en hygiënevereisten. We gebruiken geavanceerde koeltrailers die continu de optimale temperatuur handhaven. Daarnaast hanteren we strikte procedures om contaminatie en beschadigingen tijdens het transport te voorkomen.

Onze aanpak voor chocolade transport

Farm Trans zet zich in voor kwaliteitsbehoud van jouw chocolade tijdens het hele transportproces. Aandacht voor detail staat hierin centraal. Wij pakken chocoladetransport op aan de hand van de volgende factoren:

 • Geoptimaliseerde luchtcirculatie en temperatuurbeheersing: Onze trailers zijn uitgerust met geavanceerde koelsystemen om de ideale omstandigheden voor chocolade te behouden.
 • Bescherming tegen direct zonlicht: Wij zorgen ervoor dat de chocolade niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht om kwaliteitsverlies te voorkomen.
 • Scheiding van smaken: Verschillende chocoladesoorten vervoeren wij apart om smaakoverdracht te vermijden.
 • Zorgvuldige verpakking: We kiezen de juiste verpakkingsmaterialen zoals luchtkussens en schuim voor optimale stootdemping.
 • Strikte hygiënevoorschriften: Wij zorgen dat alle transportmiddelen grondig gereinigd en gedesinfecteerd zijn om contaminatie te voorkomen.
 • Naleving van douanevoorschriften: We zijn up-to-date met alle douanevoorschriften om vertragingen en problemen bij de grens te voorkomen.
 • Deskundige training van personeel: Ons team is gespecialiseerd in de juiste behandelingsprocedures voor chocolade.
 • Effectieve communicatie en voorraadbeheer: Wij houden alle betrokken partijen op de hoogte en beheren de logistiek zorgvuldig om de transporttijd te minimaliseren.
Farm Trans conditioned truck

Mogelijkheden voor chocolade transport

Farm Trans biedt uitgebreide mogelijkheden voor het vervoeren van jouw chocoladeproducten, of het nu gaat om kleine of grote hoeveelheden. We bieden op maat gemaakte, geconditioneerde transportoplossingen door heel Europa. Samenwerken met ons betekent dat uw chocoladeproducten veilig, tijdig en in perfecte staat op hun bestemming aankomen.

Trailers

Onze geconditioneerde trailers zijn voorzien van de nieuwste technologie om jouw chocolade onder ideale omstandigheden te vervoeren. Wij bieden verschillende opties aan:

 • Mono Temp Trailer
  Geschikt voor het vervoeren van verse of diepgevroren voedingsmiddelen onder één constante temperatuur, variërend van -30 tot +30 graden Celsius.
 • Dual Temp Trailer
  Kan meerdere soorten voedingsmiddelen tegelijkertijd vervoeren onder twee verschillende constante temperaturen in dezelfde trailer.
 • Koel-vriestrailer
  Ideaal voor het distribueren van zowel koelverse als diepvriesproducten, met afzonderlijke koel- en vrieszones.

Chocoladetransport op maat

Farm Trans is uw ideale partner voor chocoladetransport door heel Europa, inclusief het VK. Met vestigingen in diverse landen en een vloot die op maat oplossingen biedt, garanderen we niet alleen veilig transport maar ook strikte naleving van kwaliteitsnormen. Neem contact op met ons om logistieke oplossingen voor uw chocolade te bespreken en te implementeren.

Farm Trans line art icon with packages in warehouse
Vragen of geïnteresseerd in chocolade transport? Neem contact met ons op!

Rob Goldenbeld | Sales Manager

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Of neem contact op via
info@farmtrans.com +31 (0) 168 745 299

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.